Luciano Bonaire

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag  

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

7.30 tot 23.00 uur

7.30 tot 23.00 uur

7.30 tot 23.00 uur

7.30 tot 23.00 uur

7.30 tot 23.00 uur

7.30 tot 23.00 uur

7.30 tot 23.00 uur

Contact

Kaya Jan N.E. Craane 24
Bonaire

Tel: +599 717 0424
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Website: www.lucianobonaire.com 

Locatie

'SUNSETS AND ICE CREAM’

Bonaire is een mooi eiland in het Caribische deel van Nederland en behoort tot de ABC-eilanden van de Kleine Antillen. Vanaf juli 2016 is het Meesterlijke Luciano-ijs uit Nederland ook op dit altijd zonnige eiland te verkrijgen.

Onder leiding van ijsbereider Huub, maakt ons team voor jou de meest heerlijke smaken ijs, bereid met verse producten in onze eigen ‘open’ ijsmakerij. We bieden een uitgebreide keuze. Regelmatig anders, altijd vernieuwend en elke dag vers.

Onze sfeervolle Luciano vind je in de hoofdstad Kralendijk, midden in het gezellig centrum en gelegen aan de prachtige boulevard.

We hebben een heerlijk terras. Geniet hier van het adembenemende uitzicht over de baai van Kralendijk. Het is zonder meer een unieke ervaring om hier een Luciano-ijsje te eten terwijl je kijkt naar de meest fenomenale zonsondergang ooit. Dit moet je echt eens gedaan hebben!

Ook binnen is er voldoende zitgelegenheid om te genieten van allerlei heerlijkheden. Laat je dag eens goed beginnen met een heerlijk kop Illy- koffie. En wat dacht je van de perfecte Luciano Mojito als afsluiting van jouw dag?

Ben je op Bonaire, kom dan zeker gezellig langs en beleef ook hier het echte Luciano gevoel!