Alle Luciano IJssalons zijn weer open voor het seizoen 2018

Luciano Delft
Vrijheidslaan 8
2625 RD Delft
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Open in Maart 2018

facebook Bekijk onze Facebook pagina

Yes! Binnenkort opent ijssalon Luciano in Buitenhof

Wij Delftenaren houden wel van een ijsje of twee, drie. Maar waar je in de binnenstad struikelt over de ijssalons, zijn er in de rest van Delft niet zoveel te vinden. Daar komt binnenkort verandering in, want ijssalon Luciano opent een vestiging in het pand van bakker Aad de Groot in winkelcentrum Buitenhof.

Je kunt Luciano al kennen van hun vestigingen in Den Haag en Wassenaar én van het feit dat meester ijsbereider Luc Blok al twee keer de prijs gewonnen voor beste ijssalon van Nederland. Djordy Dijkgraaf gaat de vestiging in Delft runnen. “Ik werk nu bij Jumbo in Buitenhof en kreeg te horen dat Aad de Groot ging sluiten. De vraag rees wat er nu in dit pand moest komen en het begon meteen te kriebelen. Ik wil al van jongs af aan ondernemer worden, dus dit was mijn kans!”

Koffie en gebak
En waarom dan Luciano? “Ik hoor van veel mensen uit de buurt dat ze een plek missen waar ze koffie kunnen drinken of een ijsje halen. Bij Luciano kan dit allebei.” Djordy is op dit moment een barista opleiding aan het doen zodat hij jou straks lekkere cappuccino’s, lattés en espresso’s kan serveren. Verder kan je hier ook een gebakje eten: “Dat bakken we zelf. Welk gebak precies, weten we nog niet. In Den Haag maken ze bijvoorbeeld kokosmakronen en carrot cake, maar in andere vestigingen is het weer brownie.”

Oreo- en kinderbueno ijs
Het ijs wordt iedere dag vers geleverd vanuit Wassenaar. “We krijgen een vitrine met 36 smaken die wisselen. Maar de smaken Oreocookie en Kinderbueno komen er sowieso wel in, want die zijn erg populair.” Om je ijsje nóg lekkerder (en Instagram-waardiger) te maken heeft Luciano ook lekkere toppings en hoorntjes: “Zo hebben we hoorntjes met chocolade en discodip erop. Verder hebben we een chocoladekraan: dan kan je bijvoorbeeld een bolletje vanilleijs nemen met vloeibare chocolade.”

Nog even wachten
Luciano opent waarschijnlijk eind maart. “24 februari 2018 is de laatste dag van Aad de Groot en dan ga ik er begin maart in. Het hangt er vanaf hoe snel de verbouwing gaat, wanneer we precies open gaan.”

Prijswinnende ijsmaker opent zaak in Delft

Goed nieuws voor liefhebbers van smakelijk ijs. De prijswinnende ijssalon Luciano uit Wassenaar opent binnenkort een filiaal in Delft. De winkel komt in winkelcentrum Buitenhof. ,,In het centrum zitten al genoeg ijszaken,’’ verklaart eigenaar Luc Blok. ,,Rond onze nieuwe ijsssalon wonen enkele tienduizenden mensen. Bovendien rijden mensen graag een blokje voor ons om.’’

Luciano neemt in het winkelcentrum de plek in van bakker Aad de Groot, die op korte termijn de deuren sluit. De winkel wordt volgende maand ingrijpend verbouwd. ,,Wij krijgen in de zijgevel een grote schuifpui met toegang tot ons terras.’’

Luciano werd de afgelopen jaren twee keer gekozen tot beste ijssalon van Nederland. Djordy Dijkgraaf gaat de Delftse vestiging runnen. 

Awards

Ijssalon-van-het-jaar-2006 Ijssalon-van-het-jaar-2012 meesterijsberieder ijstop logo