Luciano Delft (Markt)

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag  

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

12.00 tot 22.00 uur

12.00 tot 22.00 uur

11.00 tot 22.00 uur

11.00 tot 22.00 uur

11.00 tot 22.00 uur

11.00 tot 22.00 uur

11.00 tot 22.00 uur

Contact

Markt 4
2611 GT - Delft
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Locatie

'IJSJE IN DE ENE HAND, KOFFIE IN DE ANDERE EN GEEF JE OGEN LEKKER DE KOST'

Delft staat bekend om zijn mooie grachten en prachtige historische stadscentrum. De binnenstad staat vol met oude panden met typische Hollandse gevels. Natuurlijk mogen we ook het Delfts Blauw niet vergeten; Nederland is er al ruim vier eeuwen wereldberoemd om.

Hartje Delft heeft er sinds juli 2019 nóg een bezienswaardigheid bij, onze Luciano ijssalon. Het eten van een Meesterlijk IJsje of het drinken van een kop Luciano Coffee, in één van de oudste gebouwen van Delft, was nog nooit zó lekker. Niet alleen het pand is prachtig maar ook het fenomenale uitzicht vanaf de bar en het terras is geweldig. Hier maak je kennis met de mooiste gebouwen en de Nieuwe Kerk, waar de koninklijke grafkelders zich onder bevinden.

Onze 24 ijssmaken staan uitnodigend in de vitrine. Omdat we blijven inspelen op de beleving per seizoen, gaat een ijsje eten bij Luciano nooit vervelen. We blijven jou verrassen met wisselende smaken.

Voor een originele Luciano Coffee koffie hebben we de beste ingrediënten in huis. Koffiebonen van ons eigen hoog beoordeelde label, verse melk voor cappuccino of een latte en een professionele La Marzocco-espressomachine. En last but not least hebben wij onze barista’s, die als geen ander weten hoe je koffie maakt waar iedere koffiedrinker warm voor loopt.

Wij Delftse opscheppers ontvangen ook jou graag op de bruisende Markt!

De Luciano's in Delft hebben een echte ijstruck voor jouw evenement!

Bij Meesterlijk en ambachtelijk ijs hoort een nostalgische presentatie, vinden we bij de Luciano’s in het net zo nostalgische Delft. Hier hebben we onze unieke en nek omdraaiende klassieke ijstruck. Deze ziet eruit of hij zo is weggereden uit een zwart/wit-film, maar is van binnen hypermodern.

Jouw evenement, bedrijfsfeest of bruiloft krijgt een extra boost wanneer we voor komen rijden. Je hoeft verder niks te regelen, want met zonnepanelen is de truck helemaal self-supporting. Natuurlijk huur je de truck altijd inclusief bediening, zodat jouw gasten op vriendelijke en professionele wijze het echte Luciano-ijs kunnen proberen. Wedden dat ze een 2e ijsje komen halen?

We nemen altijd 8 smaken ijs voor je mee. Je mag deze overigens zelf samenstellen. We adviseren je graag bij een evenwichtige keuze, zodat er voor al je gasten een lekker ijsje is te maken. Toebehoren, als hoorntjes, bekertjes en lepels zitten bij de prijs inbegrepen.

Ook een bijzondere en onderscheidende touch geven aan jouw feest? Bel of mail ons dan voor een complete offerte.