Skip to main content

Luciano Wassenaar

Openingstijden

Contact

Van Hogendorpstraat 53
2242 KX - Wassenaar
Tel: 070-5118135
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

* Bij voorkeur via e-mail

Locatie

In Wassenaar kun je ook een
IJskar huren. Meer weten?

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-53129603

'ALLES ADEMT IJS'

Wie Wassenaar zegt, denkt aan de Wassenaarseslag, de Koninklijke Familie, Duinrell, het Tikibad maar zeker ook aan Luciano. De eerste! Sinds 1996 zijn wij een begrip in Wassenaar en omstreken. De vele hoge klantwaarderingen hebben hieraan zeker bijgedragen.

Luciano Wassenaar heeft de prijs voor meest gastvrije fastservice gekregen. Een beloning voor onze medewerkers die hartelijkheid koppelen aan prima service. En natuurlijk ziet onze zaak er altijd pico bello uit.

Wij willen de ijsliefhebber verwennen! Met 32 ambachtelijke, dagelijks versbereide ijssmaken, maar ook met onze milkshakes. En wat dacht je van een heerlijke kop koffie of cappuccino? We zijn trots op ons eigen coffee label! En met recht, want onze koffie wordt prima gewaardeerd. We hebben een intieme coffee corner, waar je een echt genietmoment kan beleven. Heb je haast, dan bestel je gewoon je coffee's “To Go”.

Heb je trouwens onze populaire ijstaarten al eens geprobeerd? Niet alleen een lust voor het oog! Deze doen het perfect op ieder feestje of zomaar, omdat het mag …

Onze ijssalon is centraal gelegen in het dorp en is goed bereikbaar. Parkeren kan in de naastgelegen parkeergarage Luifelbaan. Ook rondom de winkel is voldoende parkeergelegenheid. Een mooi, royaal terras, zorgt zeker op zonnige dagen voor reuring en gezelligheid in het dorp. Je bestelt binnen en we komen het bij jou aan tafel brengen.

Ons team zal er alles aan doen om het ook jou naar de zin te maken.

Zien we je snel?