Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag 11.00-21.00 uur
Zaterdag van 10.00- 21.00 uur
Zondag en maandag 12.00-21.00 uur

Locatie

Kerkstraat 2
3441 BN - Woerden

Contact

Tel: 0348-507208
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

IJssalon waar onze koning vaste klant is, komt naar Woerden

IJsliefhebbers opgelet! We krijgen een nieuwe ijssalon in Woerden. IJssalon Luciano heeft al negen vestigingen in Nederland en in Woerden wordt binnenkort de tiende geopend aan de Kerkstraat. Je kent Luciano misschien al van de vestigingen in Utrecht en Wassenaar én van het feit dat meesterijsbereider Luc Blok al twee keer de prijs gewonnen heeft voor beste ijssalon van Nederland. Robert en Conny Wesseling gaan de Woerdense vestiging van Luciano runnen.

Robert zocht al een tijdje naar iets in Woerden, na zeven jaar een Bruna te hebben gehad in Leidschendam. “Intermediair binnenstad Gerard Kremers bracht mij op het spoor van Luciano. En ik werd er heel enthousiast van.” IJssalon Luciano komt op de plek waar nu nog de boetiek van La Bella Moda zit, Kerkstraat 2.

Minimaal 32 smaken

“We hebben straks minimaal 32 smaken ijs in de vitrine liggen. Het ijs wordt allemaal vers gemaakt door de meesterijsbereider in Wassenaar”, aldus Robert. Naast ijs, kun je er ook ijstaarten en nog veel meer zoete lekkernijen vinden.

In de winter open

Ja, je leest het goed. Luciano is ook in de winter geopend. Robert: “Vier maanden sluiten vind ik niks, dus we zijn in de winterperiode ook open. We hebben dan wel een beperkt assortiment aan ijs. Maar we hebben dan ook warme wafels en andere lekkere zoetigheden in de salon. En mensen kunnen bij ons ook koffie drinken van onze espressobar.”

Koning vaste klanWe hoorden dat onze koning Willem-Alexander weleens wordt gespot bij ijssalon Luciano in Wassenaar. “Dat klopt, hij is daar vaste klant”, vertelt Robert. Dus misschien dat we onze koning een keer een ijsje zien eten in Woerden? “Laten we het hopen!”

Awards

Ijssalon-van-het-jaar-2006 Ijssalon-van-het-jaar-2012 meesterijsberieder ijstop logo